Våra tjänster

Hyr

Stor eller liten. Permanent behov eller tillfälligt. Oavsett vad du behöver så kan vi hjälpa dig. Hos oss kan du hyra tankar, cisterner i olika storlekar därtill även utrustning. Vi hjälper dig att hitta den lösning som blir mest fördelaktig.

Frakter

Vi tar hand om alla transporter. Var ni än befinner er så tar vi fram ett konkurrenskraftigt pris från någon av våra depåer direkt fram till uppställningsplatsen.

Etablering hos beställare

Våra transportlösningar sker nästan uteslutande med kranbilar. Finns bara utrymmet så kan vi etablera cisternerna nästan var som helst. OBS! Tänk på att uppställningsplatsen skall vara väl avjämnad för att undvika brytningar i tanken och för att få vätskan att rinna mot utloppet! 

Serviceavtal

Vi erbjuder serviceavtal på till exempel el- och rör-/ventiltjänster. Ett helhetskoncept där vi tar hand om alla förekommande arbeten runt installationer och serviceunderhåll.

Extra utrustning

Vi har all tänkbar utrustning till våra tankar. Pumputrustning är ett av de tillbehör vi kan offerera på långtidshyra. Ett annat populärt tillbehör är vår nivåmätning med nivålarm, en utrustning som både ger viktig information för tankbilschauffören vid lossning till tanken, och information om lagernivån för beställaren.